Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi olaylarıyla ilgili 3 Başmüfettiş görevlendirildi

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tatil edilmesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı çıkan olayların araştırmasıyla ilgili olarak 3 Başmüfettiş görevlendirdi. 

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tatil edilmesi ve yaşanan olayların yankıları sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in başına yabancı cismin isabet etmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılmasının ardından derbiyle alakalı 3 başmüfettiş görevlendirdi.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı olayları


Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylarla ilgili çalışmalar sürüyor. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı da harekete geçti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, derbide yaşanan olaylarla ilgili başlatılan soruşturmada 3 Başmüfettiş görevlendirdi. Müfettişler olaylarla ilgili yaptıkları araştırmanın ardından raporlarını sunacak.

SPOR BAKANI OSMAN BAK'TAN AÇIKLAMA!

"Saldırının öncesinde ve sonrasında yaşanan olayların tüm boyutlarıyla ortaya çıkarılması adına Bakanlık olarak kapsamlı bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. "Bu sabah saatlerinde görevlendirilen 3 Başmüfettiş olayın tüm boyutlarıyla ortaya çıkması hususunda hassas bir değerlendirme çalışması yürütmektedir.

Şenol Güneş'in sağlık durumu nasıl? (20 Nisan 2018)


Derbideki olaylarda yaralanarak başına dikiş atılan ve sonrasında hastaneye kaldırılan Şenol Güneş az önce taburcu edildi. Hastaneden edinilen bilgiye göre tecrübeli teknik adamın durumunun iyi olduğu ve sabah saatlerinde de hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri