Bayern Münih maçı sonrası Beşiktaş'a şok sözler

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih, temsilcimiz Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. 

1
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında ağırladığı Bayern Münih’e 1-3 mağlup olması ve toplamda 8-1’lik sonuçla elenmesi Avrupa basınında da gündem oldu.
2
Bild’in internet sitesinde manşette bu maçın haberi varken, saha kenarındaki kediye dikkat çekildi ve Bayern Münih’in rahat galibiyeti ön plana çıkarılarak, "Bayern Münih mırıldayarak kazandı" denildi.
3
Bild, Havalı kedinin stadyum gösterisi başlığının altında "Bayern, mırlayarak çeyrek finalde!, Boğaz’daki cehennem Bayern’e işlemedi." yazdı.
4
Bir başkan Alman sitesi Kicker ise Jupp Heynckes’in Beşiktaş karşısında kırdığı rekora değinirken, "Bayern’den Heynckes’e rekorlu çeyrek final hediyesi - Maça son derece yüksek bir konsantrasyonla başlayan Bayern, Thiago’nun erken golünden sonra dizginleri biraz gevşetti.
5
Ancak bu oyun yine de 3:1’lik deplasman galibiyeti için yeterli oldu ve Bayern çeyrek finale yükseldi. 72 yaşındaki Heynckes böylece art arda 11’inci Şampiyonlar Ligi maçını kazanan ilk teknik direktör oldu." ifadelerini kullandı.
6
İngiliz basını da Bayern Münih’in kolay galibiyetini ön plana çıkarırken, Sky Sports "Beşiktaş karşısında Bayern Münih esintisi" başlığı attı. Guardian da turun toplamda 8-1’lik sonuçla tamamlanmasını ön plana çıkardı.

7
İspanyol basını ise Bayern Münih’in galibiyetini İspanyol futbolcu Tiago üzerinden okurlarına duyurdu ve 18. dakikada takımının ilk golünü atan Thiago Alcantara’nın 35. dakikada sakatlanması ön plana çıkarıldı.

8
Marca ise Beşiktaş’ın yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarken Heynckes’in tecrübeli futbolcuları tercih etmesine değindi.

Futbolarena anasayfasından devam...