Fabri İngiltere'de en kötü transferler arasında gösterildi

Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ancak forma şansı bulamayan Fabri, İngiltere'de en kötü 3 transfer arasında gösterildi.

FutbolArena Dış Haberler - Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'a transfer olan kaleci Fabri, yeni kariyerinde hayal kırıklığına uğradı. ESPN sitesinin araştırmasına göre Fabri, İngiltere'nin bu sezonki en kötü 3 transferinden biri oldu.

Fabri Fulham'da nasıl oynadı?


30 yaşındaki İspanyol kaleci Fabri sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Fulham'a satıldı. Fulham'da sezonun ilk 2 maçında forma giyen Fabri, Crystal Palace ve Tottenham maçlarında toplam 5 gol yedikten sonra teknik direktörü tarafından yedeğe çekildi. Kulübeye mahkum kalan Fabri, kaledeki formasını Marcus Bettinelli'ye kaptırdı. Ekim ayından itibaren Sergio Rico kaleyi devralırken, Fabri bu süreçte Fulham formasını unuttu.

EN KÖTÜ 3 TRANSFERDEN BİRİ

ESPN sitesi Fabri'yi İngiltere Premier Lig'in bu sezonki en kötü 3. transferi olarak gösterdi. 11 milyon Pound'a Burnley'e transfer olan Matej Vydra tabloda 2. sırada yer aldı. Sezonun en kötü transferi ise 59 milyon Pound bonservis bedeli ile Shakhtar Donetsk'den Manchester United'a getirilen Fred oldu.

Araştırma sonunda Fabri'nin Fulham'da mutsuz olduğuna vurgu yapılırken, Ekim ayından itibaren Beşiktaş'a geri dönme isteğinde olduğu ve İngiltere'ye geldiği için pişmanlık duyduğu ifade edildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri