Erman Toroğlu: 'Beşiktaş'ın geleceği tehlikede''

Beşiktaş'ın, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Erman Toroğlu siyah beyazlıların geleceğinin karanlık olduğunu söyledi. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 19. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Maçın ardından Erman Toroğlu, A Spor'da siyah beyazlılar hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa Erman Toroğlu maç sonu Erman Toroğlu'nun yorumları


"BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİ KÖTÜ"

Beşiktaş'ın geleceği kötü. Beşiktaş kötü idare ediliyor. Beşiktaş'ın bundan 3 sene sonrası karanlık. Beşiktaş fiyasko transferler yapıyor. Beşiktaş kötü. 15 sene önce söyledim bunları. Diğerleri de kötü ama Beşiktaş muazzammış diye anlatılıyor. O yüzden Beşiktaş'ı söylüyorum. Ne muazzamı ya Beşiktaş? Son 6 senede fiyasko transferlerini masaya yatırır, sayarım size.

"UÇMAYIN ABİ! BEŞİKTAŞ MUAZZAM FALAN DEĞİL"

Niye mi Beşiktaş'ı söylüyorum? Galatasaray ve Fenerbahçe biz kötüyüz diyor. Beşiktaş'ta ise her şey muazzam gibi anlatılıyor. Beşiktaş'ın bugününe bakarsanız aldanırsınız. Beşiktaş çıkar iyi top oynar, güzel. Quaresma ortaladı, Talisca attı güzel. Bu başka. Ben size başka boyuttan bahsediyorum. Kulübün geleceği benim için önemli. Rahmetli Süleyman Seba, Gordon Milne'e diyor ki, 20 kişilik transfer listesi ver diyor. Gordo Milne liste veriyor. Transfer listesi en pahalıdan ucuza doğru sıralanıyor. Süleyman abi listeye bakıyor, son 3'teki adamı alalım diyor. Bu borçları yapanlar gidecek, Beşiktaş kulübü kalacak. Uçmayalım abi güzel. Pepe var, Tosic var. Vida'yı aldın. Mitrovic'e tonla para verdin. Şimdi ucuza göndereceksin. Ee? Negredo'ya verdiğin inanılmaz para. O zaman karar verin abi.

ALP PEHLİVAN'DAN ERMAN TOROĞLU'NA CEVAP!

Alp Pehlivan ise Erman Toroğlu'na, Bir şey söyleyebilir miyim? Bu yönetimi eleştiriyorsunuz ama 80 milyon euro transfer geliri, 1 stat ve 2 şampiyonluk kazandıran bir yönetim hakkında sizin anlattıklarınızın birebir örtüşmediğini düşünüyorum."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri