Erman Toroğlu: 'Beşiktaş ile Başakşehir arasındaki fark'

Erman Toroğlu, Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçını yorumladı. 

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 28. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Erman Toroğlu A Spor'da müsabakayı yorumladı.


Beşiktaş 2-1 Medipol Başakşehir Erman Toroğlu A Spor yorumları


"BEŞİKTAŞ'TA 3 ADAM VARDI! ATİBA, GÖKHAN, KARİUS"

Atiba, Gökhan Gönül ve kaleci Karius. Müthiş toplar çıkardı. Futbol bir yerde de şans oyunu. Önce Beşiktaş başladı. Sonra Başakşehir sazı eline aldı ve golü zamanında aldılar. İkinci yarıda Beşiktaş iyi götürdü.

"İKİ TAKIMIN SONRADAN GİREN OYUNCULARI ARASINDA FARK"

Beşiktaş'ın sahaya yedek olarak aldığı oyuncularla Başakşehir'in yedek olarak aldığı oyuncular arasında büyük fark vardı. Başakşehir'de sonradan giren oyuncular, mevcut oyuncuların yarısı kadar performans sergileyemedi. Arda Turan girince 10 kişi kaldı Başakşehir. İrfan Can Kahveci'yi neden çıkarıyorsun? Hiçbir şey yapmasa çocuk mücadele ediyor. Demba Ba? O da öyle.

DERBİ NE OLUR?

Kağıt üzerinde baktığında Galatasaray ama kağıt üzerinde hiç olmuyor Galatasaray. Saha üzerine çıktığın zaman ne olacağı belli değil. Psikolojik bir olay ama ben almaıyorum. Yerli, yabancı futbolcu. Hatta yabancı futbolcu daha fazla olmasına rağmen Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinde bu yaşananları aklım almıyor.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri