Emre Bol: 'Beşiktaş'ın değil Konyaspor'un canı yandı'

Konyaspor - Beşiktaş maçının ardından siyah beyazlıların hakem hakkındaki şikayetlerini Emre Bol değerlendirdi. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 22. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından siyah beyazlı taraftarlar ve yöneticiler hakem Alper Ulusoy'un özellikle ikinci yarıdaki yönetiminden oldukça şikayetçi olurken, Konyaspor cephesi de aynı şekilde Alper Ulusoy'un yönetiminden memnun olmadıklarını dile getirdi.

Konyaspor - Beşiktaş maçının ardından Emre Bol, A Spor'da siyah beyazlıların hakem feryadını anlayamadığını ve Konyaspor'un daha çok canının yandığını söyledi.

"KONYASPOR'UN DAHA ÇOK CANI YANDI"

İnanılmaz gözyaşı denizi içerisindeyiz. Hakem şunu yaptı, bunu yaptı. Hakem yüzünden Beşiktaş puan kaybetti demeye başladılar. Maçı ben de izledim. Maça baktığınız zaman hakemin sadece Beşiktaş'ın değil, esasında Konyaspor'un daha çok canını yaktığı net şekilde görülüyor. Pepe'nin pozisoyonu... Şenol Güneş'i çok seviyorum ama kaybettiği dönemlerdeki davranışlarını unutmuşuz. 2 senedir Beşiktaş şampiyon oluyor ve çok iyi oynuyor. Tartışılmayacak bir takım olduğu için öğretmen Şenol Güneş'i gördük hep.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri