Elneny ile Caner Erkin kavga etti! Abdullah Avcı'dan açıklama geldi

Beşiktaş'ın yediği son golde top kaybı yapan ve mevkisinden kontra atak yiyen Caner Erkin'e Mohamed Elneny'den sert tepki geldi. İkili saha içinde kavga etti.

FutbolArena - Caner Erkin ile Mohamed Elneny saha içinde kavga etti. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında BB Erzurumspor'a 3-2 mağlup olarak elendi. Beşiktaş'ın yediği 3. golde isabetsiz pas atan ve top kaybı yapan Caner Erkin, kendi kanadından gelişen kontra atağa engel olamadı. Atağın golle sonuçlanmasının ardından ortayı ıska geçen Mohamed Elneny, sinirle yerden kalkarak Caner Erkin'in üzerine koştu.

Caner Erkin ve Mohamed Elneny neden kavga etti?


İHA'nın haberine göre Beşiktaş'ın BB Erzurumspor'la karşı karşıya geldiği mücadelede BB Erzurumspor'un 3. golünün ardından Caner ile Elneny tartıştı. Caner, Elneny'nin boğazına uzanıp sonra yüzünden ittirdi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş, 2-1 öne geçtiği mücadelenin 71. dakikasında 3-2 geriye düşerken bu golün ardından Caner Erkin ile Elneny tartıştı. Golde Elneny, Caner Erkin'e bir şeyler söylerken Caner de Mısırlı futbolcuya tepki gösterip daha sonra boğazına uzandı ve ardından da yüzünden tutarak ittirdi. Siyah-beyazlı futbolcular iki oyuncunun arasına girdi.

ABDULLAH AVCI'DAN ELNENY VE CANER AÇIKLAMASI

BB Erzurumspor'un attığı 3. golün ardından Caner ile Elneny arasında yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Abdullah Avcı, "Elneny ne yaşadı bilmiyorum. Bir futbol takımında teknik taktik tabii ki önemlidir fakat bunları daha iyi hale getiren grup enerjisidir. Herkes birbirini elinden tutup sahayı veya hayatı paylaşırsa yukarı doğru çıkarsın. Bizim de dikkatimizi çeken şeyler var" dedi.

Karşılaşmanın henüz 29. saniyesinde kalesinde golü gören ve 32. dakikada Diaby'yle cevap vererek soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle giren Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın 64'teki golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Ancak 67 ve 72'de gelen goller sonrasında rakibi karşısında 3-2 geriye düşen Beşiktaş, oyun anlamında da sınıfta kaldı ve kupadan elendi.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri