Dorukhan'ın Akhisarspor - Beşiktaş maçında attığı golü İZLE

Dorukhan Toköz, Beşiktaş formasıyla ilk golünü Akhisarspor'a attı. Akhisarspor - Beşiktaş maçı Dorukhan'ın golünü izle, beIN Sports Akhisarspor - Beşiktaş maçı Dorukhan golü İZLE şeklinde arama yapanlar için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Akhisarspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı genç futbolcu Dorukhan Toköz, siyah beyazlı formayla ilk golünü deplasmanda Akhisarspor'a attığı. Dorukhan'ın Akhisarspor'a attığı gol haftanın en güzel gollerine şimdiden aday oldu. Akhisarspor - Beşiktaş Dorukhan'ın golünü izlemek için detaylar haberimizde.


Akhisarspor - Beşiktaş Dorukhan'ın golü İZLE


Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş formasıyla attığı son 2 gol VAR sisteminde iptal edilmişti. Dorukhan, siyah beyazlı formayla resmi maçlarda ilk golünü Akhisarspor'a attı. Rakip yarı sahada kısa paslaşmalarla atağa kalkan Beşiktaş'ta topla buluşan Dorukhan uzak mesafaden harika bir şut çıkararak kaleci Fatih'i avladı. Dorukhan'ın golüyle Beşiktaş, Akhisarspor deplasmanında 1-0 öne geçti.


Dorukhan Beşiktaş'ta kaç gol attı?


Dorukhan Toköz Beşiktaş formasıyla bu sezon ilk golünü attı. Dorukhan'ın daha önceden attığı 2 gol VAR sisteminde iptal edilmişti. Dorukhan Toköz Beşiktaş formasıyla ilk asistini ise Ankaragücü maçında yapmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri