Dortmund'dan Beşiktaş'a müjde! Kagawa kararı

Borussia Dortmund'un Shinji Kagawa'nin geleceğiyle ilgili karar verdiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın ocak ayında Borussia Dortmund'dan kiraladığı Shinji Kagawa ile ilgili Alman basınında yeni bir iddia ortaya atıldı. Siyah beyazlı takımda kısa süre içerisinde taraftarların sevgilisi haline gelen ve takımda kalması istenen Japon futbolcunun Dortmund'da gelecek sezonun planlaması içerisinde yer almadığı iddia edildi.


Beşiktaş Haberleri: Shinji Kagawa, Beşiktaş'ta kalacak mı?


Beşiktaş'ın devre arasında kiraladığı Kagawa'nın geleceği merak ediliyordu. Dortmund ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Japon futbolcunun Alman kulübünde kadroda düşünülmediği belirtildi. Siyah beyazlıların da bonservisini almak istediği Kagawa'nın gelecek sezonda da Beşiktaş'ta yer almasının önü açılacak.

KAGAWA, BEŞİKTAŞ'TA KAÇ GOL ATTI?

Süper Lig'de bu sezon 6 karşılaşmada forma giymesine karşılık Japon futbolcu oldukça etkili bir performans sergiledi. Kagawa bu süreçte 6 karşılaşmada 3 gol 1 asistlik başarılı bir performans sergliedi.

Fikret Orman'dan Kagawa transferi açıklaması


Geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcunun transferi hakkında açıklamada bulunan Fikret Orman: ''Kagawa'yla yola devam etmek istiyoruz. Bunu kendisine de söyledik. Lig bitimi ile anlaşacağımızı umuyorum. Elbette son kararı yeni teknik direktörümüz verecek'' demişti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri