Dilara Gönder'in Beşiktaş tweeti sosyal medyayı salladı

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararını ünlü spiker ve aynı zamanda oyuncu olan Dilara Günder kendisine ait sosyal medya hesabından değerlendirdi. 

FutbolArena - Beşiktaş yönetiminin TFF'nin aldığı kararın ardından Divan Kurulu toplantısı sonrasında resmi internet sitesinden Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı aldıklarını açıklamasını Dilara Gönder kendisine ait sosyal medya hesabından yayınladı.

Ünlü sunucu ve aynı zamanda oyuncu olan Dilara Gönder, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

""Beşiktaş" kaçtı diyenlere çok içimden geldi de. Bir susun, gözünüzü seveyim. Mahalle maçı kafasından da bir çıkın. Şurada tepki konuyor ne kaçması? Üyeleriyle, taraftarıyla karar verilmiş. Size de ne düşer? Aferin.""

Beşiktaş, TFF'yi UEFA'ya şikayet edecek mi?


TRT Spor'un Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Beşiktaş yönetimi, divan üyelerinin konuyu UEFA'ya taşıma fikrine karşı çıktı.

Divan Kurulu üyeleri, “hem maçta yaşananları hem de TFF'yi, UEFA'ya şikayet edilmesi yönünde" öneride bulundu. Beşiktaş yönetimi, bu akşamki toplantıda, Türkiye'ye zarar verecek hiçbir girişimde bulunmama kararı alarak, bu öneriyi reddetti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri