Cyle Larin Kanada - Dominika maçında golünü attı

Beşiktaşlı Cyle Larin, Kanada'nın Dominika karşısında 5-0 kazandığı maçta 1 gol attı. Atiba'nın da forma giydiği maçta yedek başlayan ve ikinci yarıda oyuna giren Larin, takımının 5. golünü kaydetti. 

FutbolArena - Concacaf Uluslar Ligi'nde Kanada ile Dominika karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı futbolcu Atiba'nın da ilk 11'de başladığı ve Kanada'da yılın futbolcusu ödülünü aldığı maçta, siyah beyazlı bir diğer futbolcu Cyle Larin yedek başladığı maçta 1 gol attı.

Öte yandan Beşiktaş'ta forma giyen Atiba, Kanada'nın Dominika ile oynadığı maç öncesi yılın oyuncu seçildiği için ödülünü aldı. Atiba müsabakaya ilk 11'de başladı.


Kanada - Dominika maçı Cyle Larin'in golü


Kanada, Concacaf Uluslar Ligi'nde Dominika ile oynadığı maçta sahadan 5-0 galip ayrıldı. Beşiktaşlı Cyle Larin, maça yedek başlarken ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Cyle Larin, Kanada'nın 5-0 kazandığı maçta takımının 5. golünü kaydetti.

Cyle Larin Beşiktaş'ta kaç gol attı?


Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin, siyah beyazlı formayla bu sezon Avrupa Ligi Elemeleri'nde oynadığı 6 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Kanadalı futbolcu ligde 4 maçta forma giyerken henüz gol sevinci yaşayamadı. Cyle Larin, toplamda ise bu sezon Beşiktaş formasıyla 11 maçta 3 gol attı, 2 asist yaptı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri