Cenk Tosun sezonu kapattı! Sakatlığından ilk bilgiler

Cenk Tosun, Beşiktaş'ın BB Erzurumspor ile oynadığı maçta dizinden yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle sedyeyle oyundan çıktı.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor'u 4-2 mağlup etti. Liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık endişe yarattı. Dizinden sakatlanan milli futbolcu, oyundan sedyeyle çıkarıldı ve ilk tedavisi soyunma odasında gerçekleşti. Cenk Tosun'un sakatlığından gelen bilgiler olumsuz oldu.

Cenk Tosun'un sakatlığı ciddi mi?


TRT Spor muhabiri Tuna Akdemir, Cenk Tosun'un sakatlığının ardından yaptığı paylaşımda "İlk gelen bilgi Cenk Tosun'un diz kapağında problem olduğu yönünde. Hastaneye götürülmeyecek. İlk kontroller soyunma odasında. Tedavisi ise İstanbul'da yapılacak." dedi.

CENK TOSUN SEZONU KAPATTI

beIN SPORTS muhabiri Gürler Akgün ise “Bize gelen ilk bilgi Cenk Tosun'un sezonu kapattığı yönünde." ifadelerini kullandı. Cenk Tosun'un yapılacak kontrollerinin ardından siyah beyazlı kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.

SERGEN YALÇIN: "6 AY, 7 AY, BİLEMİYORUM"

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonu beIN SPORTS'a verdiği demeçte "Cenk Tosun'a Allah şifa versin. Sezonu kapattı. 6 ay, 7 ay bilemiyorum, ciddi durumu. İnsanların başına hayatta her şey geliyor. Üzgünüz." diye konuştu.

Devre arası transfer döneminde Everton'dan kiralanan Cenk Tosun, Beşiktaş ile bu sezon çıktığı 3 lig maçında 3 gol ve 1 asist kaydetmişti.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri