Cenk Tosun, Everton ile anlaşma sağladı

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Everton yönetimi ile yaptığı görüşmede transferi konusunda her konuda anlaşma sağladı.

FutbolArena - Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Everton'da. Milli yıldız Cenk Tosun, Everton ile yapılan görüşmeler sonucunda her konuda anlaşma sağladı. Beşiktaş Transfer haberleri FutbolArena'da.


Beşiktaşlı Cenk Tosun, Everton'da


Beşiktaş golcü oyuncusu Cenk Tosun'u 28 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a sattı. Beşliktaş Kulübü, Everton ile her konuda anlaşma sağlarken Cenk Tosun'un İngiliz kulübü ile anlaşma yapmasını bekliyordu.

Cenk Tosun, Everton yönetimi ile yaptığı görüşmede transferi konusunda her konuda anlaşma sağladı. Everton ile her konuda anlaşma sağlayan Cenk Tosun, Everton'a transferi öncesinde sağlık kontrolünden geçmek üzere yola çıktı.

İMZA TÖRENİ BU AKŞAM

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun için İngilizler bu saat 20.00'da milli futbolcula sözleşme imzalayacak.


Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Everton'a transfer haberleri


Beşiktaşlı Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle ilgili İngiliz ekibinin eski futbolcularından Don Hutchinson Sky Sports'a konuşarak şunları söyledi:

"CENK TOSUN ÇOK İYİ BİR OYUNCU

"
Cenk Tosun oldukça iyi bir oyuncu. Onu daha önce izlemiştim. Cenk Tosun belki dünyanın en hızlı futbolcusu değil ama çok iyi bir takım oyuncusu. Özellikle iki ayağını birden kullanması önemli. Takım oyuncusu ve sadece gol atmayı değil, asist yapmayı da seviyor.

"CENK TOSUN İÇİN 27 MİLYON STERLİN DÜŞÜK RAKAM"

Cenk Tosun'un transfer ücretiyle ilgili de konuşan Don Hutchinson, rakamın oldukça düşük olduğunu söyledi. Sky Sports'a konuşan eski Everton futbolcusu, "Cenk Tosun için 27 milyon sterlin bence düşük bir rakam. Transfer ucuza gerçekleşiyor. Jose Mourinho da bugün 50 milyon sterlin gibi rakamların harcamaları gerektiğinden bahsederken, Everton son derece uygun bir maliyetle Cenk'i transfer ediyor.

"CENK TOSUN'DA HARRY KANE'İ GÖRDÜM"

Belki bu rakamlarda oyuncunun nereden geldiği düşünülüyor ama bence bu hiç önemli değil. Performansın iyiyse, gollerini atıyorsan iyi futbolcusun. Ben buna inanırım. Ayrıca istatistiklere de güvenmiyorum. Cenk Tosun'u hem ileri uçta, hem kanatta izlerim ve bitiricilik özelliği dışında onda Harry Kane'i gördüm."

Siyah Beyazlı takımla ilgili Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri