Carlos Carvalhal: 'Umarım Beşiktaş'taki hatamı tekrarlamam'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve şu anda Swansea City'yi çalıştıran Carlos Carvalhal, Türkiye'de yaşadığı ilginç bir anıyı paylaştı. 

FutbolArena Dış Haberler - İngiltere Premier Lig takımlarından Swansea City'nin teknik direktörlüğünü yapan FA Cup maçında eski takımı Sheffield Wednesday'e karşı mücadele edecek. Carvalhal bu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunurken, Beşiktaş'la yaşadığı esprili bir anıyı da paylaştı.

CARLOS CARVALHAL: "UMARIM BEŞİKTAŞ'TAKİ HATAYI YAPMAM."

İngiltere'de Sheffield Wednesday'i çalıştırdıktan sonra Premier Lig takımlarından Swansea City'nin başına geçen Carlos Carvalhal, bu müsabaka öncesinde Portekiz basınında O Jogo'ya konuştu.

Eski takımına karşı mücadele edeceğini söyleyen Carlos Carvalhal, Beşiktaş'tan ayrıldığı dönemde yaşadığı bir anıyı da paylaştı. Carvalhal, "Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a karşı çıktığım ilk maçta yanlış yedek kulübesine oturmuştum. Rakip yedek kulübesine yani. Umarım Sheffield Wednesday maçında da aynı hatayı yapmam." diyerek esprili bir ifade kullandı.

Carvalhal'ın Beşiktaş kariyeri


Beşiktaş, Carvalhal'in son hafta görevinden ayrıldığı 2011-2012 sezonunu 55 puanla 4. sırada tamamladı.

Siyah-beyazlılar söz konusu sezonda düzenlenen Süper Final'de de Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından 4. sırada kaldı.

Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi'nde grup lideri olarak takımını son 32 turuna taşıdı. Son 32 turunda Portekiz ekibi Braga'yı geçen siyah-beyazlılar, son 16 turunda ise İspanya'nın Atletico Madrid takımına elendi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri