Caner Erkin'den Şenol Güneş'e: 'Milli Takıma neden alınmadığımı bilmiyorum'

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Caner Erkin, Antalya kampında TRT Spor'un sorularını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, milli takım sürecinden transferine ve takımın son durumuna kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"MİLLİ TAKIMA NEDEN ALINMADIĞIMI BİLMİYORUM"

"Milli Takım'da her zaman oynamak istiyorum. Şenol Hoca'nın takdiri bu. Son zamanlarda çağırmadı, oynatmadı. Onun tercihi. Neden olmadığımı da bilmiyorum. Kendisiyle de hiç konuşmadık. Geçenlerde Şenol Hoca 'Fikret Başkan, Caner'in sorunlarını çözerse Caner çok ekstra bir futbolcu' gibi bir şey söyledi. Ne demek istediğini anlayamadım. Sonuçta beni arayabilir, ya da beni çağırabilir yanına. Çözemedim ne olduğunu. Sonuçta Milli Takım hocası kendisi ve ben her zaman bekliyorum."

"EN RAHAT OYNADIĞIM MEVKİ SOL BEK"

"Futbola ilk başladığımda santrfordum. Sonra sol açık oynadım. Bek açığı nedeniyle bek oynadım. Benim tek isteğim sahada olmak Tabi en rahat ettiğim pozisyon sol bek. Oyunu daha rahat kurabiliyorum."

"PSİKOLOGLARDAN YARDIM ALIYORUM"

"Eve gittiğimde bazen eşimle maçları tekrar izliyoruz. O da inanamıyor sahadaki sinirli hallerime. 'Sahada nasıl bu kadar farklısın' diyor. Agresifliğim konusunda psikologlardan yardım alıyorum. Ben agresifliği bıraktığım an, futbolu bırakırım."

"SÖZLEŞME KONUSUNDA SIKINTI OLMAZ"

"Sözleşmemle ilgili şu ana kadar konuşmadık ama bu aralar görüşme yaparız. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Sözleşme konusunda sıkıntı olmaz."

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri