Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe sözleri! 'Herkesten özür dilerim'

Fenerbahçe derbisinde 2 gol atan Burak Yılmaz, 3-3 berabere biten maç sonrası kaçırdığı pozisyon için özür diledi.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan tarihi derbide Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golcü yıldızı Burak Yılmaz, Fenerbahçe ağlarını 2 kez sarstığı derbinin ardından duygusal açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz kaçırdığı pozisyon için herkesten özür diledi.

Burak Yılmaz, Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonu açıklamaları


Yayıncı kuruluşa konuşan Burak Yılmaz maç sonu açıklamasında, "Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Fenerbahçe'ye gol atmak güzel. Saha içinde ezeli rakibimizler. İkinci yarıdaki oyun bize hiç yakışmadı. Taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyorduk. O pozisyonda vuruşum gol olsaydı Fenerbahçe'yi yenebilirdik. Bu nedenle kazanamadıysak herkesten özür diliyorum. Bize yakışmadı." dedi.

Ricardo Quaresma ise "Böyle bir maçın sonucu beraberlik olduysa bizim için mağlubiyet anlamına geldi. Önümüzde çok maç var. Büyük hatalar yaptık. Ders çıkarmamız lazım." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ



"BEŞİKTAŞ KAZANDI, ŞENOL GÜNEŞ KAYBETTİ"

Beşiktaş kimliği ile bilinen yorumcu Turgay Demir A Spor'da müsabakayı yorumladı.

"Bu kadroyla Beşiktaş rahat kazanır demiştim. 11'ler doğruydu. Takım maçı kazandı ama hoca kaybetti. Ersun Yanal tam tersi. İkinci yarıda Ersun Yanal neler yaptı? Valbuena gibi bir adamı bu derbide yedekti. Dirar geride oynadığında çok daha etkili oluyordu. Ersun hoca devre arasında bunu gördü. Özellikle Kagawa'nın etkinliğini gördü ama yorulacaktı. Lens yoruldu.

"Orada ilk çıkan oyuncu Kagawa ve Lens olmalıydı. Şenol Güneş, Caner'i daha önce alacaktı. Dirar yerinde kalacaktı ve Caner onu çıkarmayacaktı. Sen maçı 3-0 yapmışsın. Senin artık kontrollü bir şekilde oynaman gerekiyor. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri