Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe derbisi sözleri! "Golüm var"

Beşiktaş'ın forveti Burak Yılmaz, Vodafone Park'ta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi ezeli rakibe gözdağı verdi.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi Beşiktaş'ın forveti Burak Yılmaz'ı hırs basarken, teknik direktör Şenol Güneş uyarılarda bulundu.

Burak Yılmaz Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi açıklaması


Türkiye Gazetesi'nin haberine göre derbi öncesi motive görüntüsüyle dikkat çeken Burak Yılmaz, "Bu maçı kesinlikle kazanacağız. Fener'e en az bir golüm olacak" sözünü verdi. Burak Yılmaz, Trabzonspor formasıyla Fenerbahçe karşısına çıktı 2 maçta da gol atmayı başarmıştı. Burak Yılmaz, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'ye gol atarsa siyah beyazlı formayla kariyerinde ilk kez bir derbide gol sevinci yaşayacak.


Şenol Güneş'ten Beşiktaş Fenerbahçe derbisi uyarısı


Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcuları ile idmanda sık sık konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, "Rakibin tahriklerine karşı tuzağa düşmeyin. Hakemle ve rakiple dalaşmayın, lüzumsuz kart görmeyin." uyarılarında bulundu. Beşiktaş yönetimi derbi primini 40 bin lira olarak belirlerken, Şenol Güne oyun taktiğini ilk yarım saatte gol atmak üzerine kurdu.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta?


Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin merak edilen tarihi ve saati açıklandı. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 25 Şubat Pazartesi saat 21:00'da oynanacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

Karius, Gokhan, Vida, Mirin, Adriano, Dorukhan, Atiba, Quaresma, Kagawa, Caner (Lens), Burak Yılmaz.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri