Burak Yılmaz Beşiktaş'ın son 5 golcüsünü solladı

Beşiktaş'ta Başakşehir maçının yıldızı olan Burak Yılmaz, dakika başına gol ortalaması ile siyah beyazlı takımın son 5 golcüsünü solladı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz fırtınası devam ediyor. Devre arasında katıldığı Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in değişmez ismi olan Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir maçında siyah beyazlı formayla 8. golünü attı. Bu gollerin 7'sini iç sahada üreten Burak Yılmaz, deplasmandaki tek sayısını Çaykur Rizespor ağlarına gönderdi. Burak Yılmaz kısa sürede yakaladığı dakika başına gol ortalaması ile Beşiktaş'ın son 5 golcüsünü solladı.

Burak Yılmaz Beşiktaş'ta kaç gol attı?


Burak Yılmaz bu sezon Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 8 gole imza attı. 823 dakika sahada kalan milli futbolcu, her 102 dakikada 1 gol ortalamasını elde etti. Bu ortalama aynı zamanda Beşiktaş'ın son 5 golcüsüne bakıldığında en iyi performans olarak öne çıktı.

MARİO GOMEZ VE CENK TOSUN'U SOLLADI

Fiorentina'dan kiranan Mario Gomez, Beşiktaş'ta çıktığı 41 maçta 28 gol atmış ve 119,11 dakika başına 1 gol ortalamasına ulaşmıştı. Geçen sezon Everton'a transfer olan Cenk Tosun, 142 maçta 64 gol atmayı başarmış ve dakika başına gol ortalamasında 119,14 sayısını elde etmişti.

DEMBA BA, ABOUBAKAR VE NEGREDO'YA FARK ATTI

46 maçta 28 golü bulunan Demba Ba, her 120 dakikada 1 gol atarak bu sıralamada 4. sıranın sahibi oldu. Öte yandan Porto'dan kiralanan Vincent Aboubakar, 38 maçta 19 gol ile 127,74 dakika ortalamasını elde etmişti. Beşiktaş'ın Valencia'dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo ise 49 maçta 18 gol ve dakika başına 135,22 gol ortalaması ile bu sıralamada son sıranın sahibi oldu.

BURAK YILMAZ SERİYE BAĞLADI

Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 8 gol atan Burak Yılmaz, bu 8 golün 7'sini Vodafone Park'ta kaydetti. 8 golün yanında 1 asisti bulunan yıldız futbolcunun aynı zamanda son 4 maçta 4 golü bulunuyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri