Burak Yılmaz, Antalyaspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan oyunculardan iyi haberler gelirken Burak Yılmaz da bugün çalışmalara başladı.

FutbolArena - Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek morallenen Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan futbolculardan da iyi haberler gelmeye devam ediyor. Siyah beyazlılarda sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyen ve hafta başından bu yana takımla çalışmalara katılamayan Burak Yılmaz, bugünkü idmanda yer aldı.

Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş'ın Antalyaspor maçı kadrosu


Beşiktaş'ta derbide sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Victor Ruiz ve Diaby antrenmanlara başlamıştı. Siyah beyazlılarda Burak Yılmaz da bu sabah yapılan idmanda çalışmalarda yer aldı. Antalyaspor maçı öncesi yapılan antrenmanda Dorukhan Toköz, Douglas ve N'Koudou katılmadı.

Burak Yılmaz'ın Antalyaspor deplasmanında oynama ihtimali şu an için belirsiz. Milli futbolcunun kamp kadrosunda yer alması bekleniyor.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman?


Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Antalyaspor - Beşiktaş karşılaşması 2 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Aynı zamanda bu maçın canlı anlatımı da FutbolArena'da olacak.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri