Oğuzhan Özyakup'tan Avrupa transferi açıklaması

FutbolArena - Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın yıldızları Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Necip Uysal, NTV Spor’da merak edilen soruları yanıtladı.

1
Sezonu değerlendiren Oğuzhan Özyakup, "Sosa ve Gomez’in gidişinden sonra takımdaki herkes etkilendi. Ama sezon başında gidenlerin yerine kaliteli oyuncular geldi. Şampiyonluğa büyük katkı gösterdiler." ifadelerini kullandı.

Aboubakar’ı yorumlayan Oğuzhan, "Aboubakar içine kapanık biriydi, Afrika Kupası’ndan döndükten sonra birden açıldı. İçimize girdi, uyum sorunu çözüldü." dedi.
2
Transfer açıklaması yapan Oğuzhan Özyakup, "Favorim İspanya Ligi. Arda Turan gibi Avrupa hedefim var. Bana gelen resmi teklif yok." diye konuştu.
3
Cenk Tosun eleştirilerine tepki gösteren Oğuzhan Özyakup, "Şampiyonlukta en büyük kozumuz Cenk Tosun’du. Eleştiriler olabilir. Burak Yılmaz da çok eleştiriliyordu." dedi.
4
Gelecek ile ilgili konuşan Oğuzhan Özyakup, "Transfer konusunu son zamanlarda hiç düşünmedim. Beşiktaş’ta çok mutluyum ve hedeflerim çok büyük." açıklamasını yaptı.
5
En rahat olduğu pozisyonu açıklayan başarılı futbolcu, "Defansın önünden oyun kurmak benim için daha rahat." ifadelerini kullandı. Talisca’yı yorumlayan Oğuzhan Özyakup, "Sosa ile Talisca farklı özelliklere sahip. Talisca ikinci forvet gibi." dedi.
6
Ego yorumunda bulunan Oğuzhan Özyakup, "Her insanın egosu vardır. Ricardo Quaresma’nın biraz daha fazla. Quaresma dünyaca ünlü kulüplerde oynadı bunun olması normal." sözlerini sarf etti.
7 CENK TOSUN’UN AÇIKLAMALARI:
CENK TOSUN’UN AÇIKLAMALARI:
Aboubakar ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan Cenk Tosun, "Aboubakar ile birlikte oynadığımda çok daha rahat hissediyorum kendimi. Aboubakar ilk geldiğinde iletişim sorunu yaşadık." yorumunu yaptı.
8
Beşiktaş’ın birinci forveti olmak istediğini söyleyen Cenk, "Arkadaşlarıma ’3 senedir Gomez, Demba Ba ve Aboubakar ile savaşıyorum’ şakasını yapıyorum." ifadelerini kullandı.
9
Cenk Tosun sözlerinin devamında, "Gelecek sezon Avrupa’da daha tecrübeli olacağız. İlk hedef olarak Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak istiyoruz." dedi.

Lyon eşleşmesini değerlendiren Cenk Tosun, "Lyon’a karşı çok iyi futbol oynadık. Bana kalırsa Ajax ve M.United’dan daha iyi bir takım. Lyon maçı penaltı atışlarında ben de heyecanlandım. Bir taktiğim var, şimdi burada söylemeyeyim. Genelde onu uyguluyorum." diye konuştu.
10
En anlamlı golünü açıklayan Cenk Tosun, "Sezonun en anlamlı golü Benfica ve Bursaspor’a attıklarım olabilir." diye konuştu.
11 NECİP UYSAL’IN AÇIKLAMALARI:
NECİP UYSAL’IN AÇIKLAMALARI:
Şenol Güneş’i öven Necip Uysal, "Şenol Güneş tam bir işkolik. Maçtan çok idmanı seviyor. Her şeyin en iyisini istiyor." yorumunu yaptı.
12
Slaven Bilic ile Şenol Güneş’i kıyaslayan Necip Uysal, "Bilic daha defansif, Şenol Hoca ise daha ofansif oynatıyor." dedi.
13
Necip Uysal sözlerinin devamında "Şenol Hoca yönetiminde nerede oynarsan oyna kaybettiğin an o topu kazanmalısın." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...