BJK Transfer: Umut Nayır'dan Beşiktaş sözleri: "Gelenekleri olan Türk futboluna damga vuran bir kulüp."

Beşiktaş'ın yeni transferi Umut Nayir, siyah beyazlı takıma transfer olduktan sonra sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın yeni transferi Umut Nayır siyah beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktıktan sonra kendisine ait instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNA DAMGA VURAN BEŞİKTAŞ FORMASIYLA..."

Kariyerime gelenekleri ve güçlü değerleriyle ülkemizin gururu olmuş, Türk futboluna damga vuran Beşiktaş formasıyla devam edecek olmanın gururunu yaşıyorum.

"BÜYÜK BEŞİKTAŞ CAMİASININ BİR PARÇASI OLMABİLME ŞANSI BENİ HEYECANLANDIRIYOR"

Büyük Beşiktaş camiasının bir parçası olabilme şansı beni son derece heyecanlandırmakla birlikte güçlü bir sorumluluk duygusunu da beraberinde getiriyor. Bu özel güne gelmemde emekleri olan ailem, hocalarım, takım arkadaşlarım, yakınlarım ve birlikte alt yapısında yetiştiğim Ankaragücü kulübüne ve beni her zaman destekleyen taraftarına minnettarım.

"YENİ HEDEFLER, YENİ HAYALLER BİZİ BEKLER"

Nerede olursam olayım giydiğim formanın hakkını vermeye, takımıma katkı sağlamaya çalışarak kendimi geliştirmeye gayret ettim. Deneyimlediğim tüm başarı ve başarısızlıklar kariyerimin bu noktaya ulaşmasında bana yol gösterdi, ışık tuttu. Bundan sonraki süreçte bütün gayretim ve çabam Beşiktaş formasını hakkıyla taşımak, takımıma katkı sağlamak için olacak. Çok çalışıp, gelişime devam edip bana güvenenlere nice mutluluklar yaşatmak istiyorum. Güzel dileklerini ileten, bu mutluluğu benimle paylaşanlara sonsuz teşekkürler. Yeni hedefler, yeni hayaller bizi bekler.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri