BJK Transfer: Umut Nayir için iddialı yorum: "Değerini 10'a katlar"

Beşiktaş'ın Osmanlıspor'dan transfer ettiği Umut Nayir ile ilgili spor yorumcusu Fatih Doğan değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında Osmanlıspor'dan Umit Nayir ile anlaşma sağladı. FutbolArena'nın duyurduğu transfer gelişmesi sonrasında spor yorumcusu ve muhabir Fatih Doğan'dan Umut Nayir ile ilgili iddialı bir değerlendirme geldi.

Sosyal medya hesabından görüşlerini paylaşan Fatih Doğan, Umut'un 1 yıl istikrarlı şekilde oynaması halinde değerini 10'a katlayacağını dile getirdi. İşte o değerlendirmeler:

Beşiktaş Transfer: Umut Nayir, Beşiktaş'a faydalı olur mu?


"Umut Nayır transferine olumsuz bakmıyorum. Potansiyeli yüksek bir santrafor. Yıllık 1 milyon 750 bin lira yüksek piyasa rakamlarına göre makul maaş. Sadece 1 yıl bir takımda istikrarlı oynarsa değerini 10'a katlar. Şenol Hoca hazır isterse Boluspor'a 1 sene kiralık gider.

25 yaşa takılmayın. İlhan Mansız gibi örnekler var. Türkiye'de santrfor sıkıntısı var. Yabancı sınırlamasına Umut'la hazırlık yapılıyor. Umut'u, Negredo'nun yerine alınması gereken, ihtiyaç olunan golcü olarak düşünmeyin. Mesela Pektemek'in yerine düşünün!"

Umut Nayir kimdir?


Umut Nayir kariyerinde Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 89 maçta 32 gol attı ve 4 asist yaptı. Umut Nayir , Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 48 maçta 27 gol attı. Umut Nayır, Türkiye Kupası'nda ise 18 maçta 10 gol attı. Umut Nayir Süper Lig'de 9 maçta 1 gol attı. Umut Nayir , TFF 2. Lig play-off'ta 4 maçta 2 gol attı. Umut Nayir , Spor Toto 1. Lig play-off'ta 3 maçta 2 gol attı. 28 Haziran 1993 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Mehmet Umut Nayir 1.91 boyunca santrafor olarak görev yapıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri