BJK Transfer: Negredo'ya Al Nasr'dan teklif! Fikret Orman'ın cevabı

Transfer döneminin 2 Ekim'e kadar sürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Nasr kulübü, Negredo'yu transfer etmek için Beşiktaş'a teklifte bulundu. 

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ta sezon başında gönderilmesi planlanan Negredo için Dubai takımlarından Al Nasr yeniden devreye girdi ve siyah beyazlı takıma teklifte bulundu. Birleşik Arap Emirlikleri'nde ligler 31 Ağustos'ta başladı ve transfer dönemi 2 Ekim'e kadar devam ediyor. Al Nasr kulübü ise Negredo'yu kadrosuna katmak için Beşiktaş'a teklifini sundu.


Beşiktaş Haberleri: Negredo gidecek mi?


Birleşip Arap Emirlikleri kulübü Al Nasr kulübü Negredo için Beşiktaş'a 1 milyon euro bonservis teklifinde bulundu. Ayrıca bu teklife İspanyol futbolcunun kulüpten alacaklarından vazgeçmesi de dahil. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Türkiye'de transfer dönemi kapandığı için ilk aşamada Ocak'tan önce bu öneriye sıcak bakmadı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ise 3 milyon Negredo'dan doğacak 3 milyon euro civarındaki tasarrufa imkanına rağmen, transfer döneminin kapanmasından dolayı İspanyol futbolcu için "Ocak ayında gelecek" cevabını vermesi bekleniyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri