BJK Transfer: Burak Yılmaz, Shinji Kagawa, Vagner Love (30 Ağustos Perşembe)

Beşiktaş transfer haberleri gündemi bugün durgun. Beşiktaş için basında bugün çeşitli isimler yazılıyor. 30 Ağustos Perşembe günü Beşiktaş adına basında öne çıkan transfer haberleri....

BJK Transfer - Beşiktaş Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini bir araya getirdik. Bugün Beşiktaş transfer haberleri bir nebze düştü. Beşiktaş adına 30 Ağustos Perşembe günkü transfer iddialarını derledik.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Burak Yılmaz, Shinji Kagawa, Vagner Love (30 Ağustos Perşembe)


Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken sakin bir gün yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda bugün Partizan ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ismi bugün için öne çıkıyor. NTV'de yer alan habere göre, Beşiktaş, Burak Yılmaz için girişimlerine yeniden başladı. Siyah beyazlılar tecrübeli golcü konusunda Trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışıyor



Öte yandan yüksek yıllık ücreti nedeniyle Vagner Love'yi elden çıkartmak isteyen Beşiktaş için Aytemiz Alanyaspor'un devreye girdiğini FutbolArena açıklamıştı. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra beklenen performansı sergileyemeyen ve yönetimin bu sezon yollarını ayırmak istediği Vagner Love için bir süredir Bursaspor devredeydi. Ancak yıldız futbolcunun menajeri 29 Ağustos Perşembe günü transfer görüşmeleri için Alanya'ya gitti.

Orkan Çınar için de Beşiktaş'a henüz resmi teklif ulaşmasa da Sivasspor, Çaykur Rizespor, Göztepe takımları oyuncuya talip oldu.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Vagner Love - Aytemiz Alanyaspor - FutbolArena
Orkan Çınar - Sivasspor, Çaykur Rizespor, Göztepe - FutbolArena
Burak Yılmaz - Trabzonspor - NTV
Shinji Kagawa - Borussia Dortmund - Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri