BJK Transfer: Beşiktaş'ta transfer gündemi: "Pepe, Quaresma, Babel, Tolgay Arslan ve sağ bek..."

Beşiktaş'ın transfer gündemini ve takımdaki son gelişmeleri Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan, FutbolArena'ya değerlendirdi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta transferde neler oluyor? Hangi oyuncular kalacak? Hangi oyuncular gidecek? Siyah beyazlı takımdaki gündemi Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan, FutbolArena TV Transfer Gündemi programında aktardı.


Beşiktaş transfer yapacak mı? (2018)


Beşiktaş'taki transfer gündemini yorumlayan Fatih Doğan, "Transferde geleceklerden çok gidecekler üzerinde yoğunlaşma var. Beşiktaş'ın banka kredisi için başvurusu vardı. İptal edilmedi. Orada entresan bir durum söz konusu var. Beşiktaş masadan kalktı. Ancak kulübün nakit akışını döndürmek ve borçlarını yapılandırmak için bu krediye ihtiyacı var. Şimdi kendi kaynaklarına dönüldü." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş'ta hangi futbolculara teklif var?


İŞTE FATİH DOĞAN'IN CANLI YAYINDA AKTARDIKLARI

Quaresma'ya, Tolgay'a, Babel'e ve Pepe'ye teklif var. Pepe'nin gelen teklifleri değerlendireceğini düşünmüyorum. Tolgay konusunda İngiltere'den teklifler var. Oğuzhan kalacak görünüyor.

Herkes golcüye odaklanmış durumda. Golcü konusunda birçok hamle yapıldı. Aboubakar için girişim yapıldı ama Porto 20 milyon euro bonservis istedi. "Herkes golcüye odaklanmış durumda. Golcü konusunda birçok hamle yapıldı. Aboubakar için girişim yapıldı ama Porto 20 milyon euro bonservis istedi. Bu transfer olasılığını %10'larda görüyorum. Porto satmak istiyor. Aboubakar olmazsa, netleşen ve görüşme aşamasında bir transferi yok Beşiktaş'ın. İçerdeki kadroyu netleştirip o şekilde ilerlemek istiyorlar.Larin üzerine kurulacak bir santrfor planı var. Larin idmanlarda çok hırslı ve temposu yüksek. Daha da iyi olacaktır.

"BABEL'İN SÖZLEŞMESİNİN YENİLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ekonomisi Beşiktaş'tan iyi değil. Beşiktaş kötü ama rakipleri daha kötü durumda. Fikret Orman %30 maaşları aşağı çekeceğiz dedi ve buna göre transferler yapılacak. Bonservissiz ve maliyeti düşük transferler yapılabilir. Babel'in takımdan gitmesini istemiyor Şenol Güneş. Gidecekse de yüksek mebğlalarda. Babel'in 2.2 milyon euro'dan biraz daha yukarılara çıkarak 3 yıllık anlaşmayla revize edileceğini düşünüyorum.

"SAĞ BEK TRANSFERİNDE..."

Sağ bek transferinde çalışmalar var. Her ne kadar Adriano'yu oynatırız düşüncesinde flaşlar patlatılsa da, diğer tarafta Rafael başta olmak üzere birçok isimle görüşüyorlar.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri