BJK Transfer: Beşiktaş'ta Domagoj Vida'ya Watford talip iddiası

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken devre arasında takıma dahil edilen Domagoj Vida'ya Watford'un talip olduğu öne sürüldü. Domagoj Vida, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

FutbolArena - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Domagoj Vida ile ilgili yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Beşiktaş'ta Domagoj Vida için Watford'dan transfer teklifi iddiaları konuşuluyor.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Domagoj Vida, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? (7 Haziran Perşembe)


Beşiktaş Transfer Beşiktaş'ın transfer iddiaları arasında Domagoj Vida ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında Dinamo Kiev'den transfer olan ve bedelsiz şekilde kadroya dahil edilen Domagoj Vida için Premier Lig iddiaları gündeme geldi. Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida'ya İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford talip oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Hırvat stoper ile ilgili gelebilecek teklif karşısında yönetime onay verebileceği ifade ediliyor.


Domagoj Vida'nın Beşiktaş'taki performansı


Beşiktaş'ın devre arasında kadroya dahil edilen ismi Domagoj Vida, 18 lig maçında forma giydi ve bu maçlarda 1 gol kaydetti. Domagoj Vida geride kalan sezonda tek golünü Fenerbahçe'ye atmıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri