BJK Transfer: Beşiktaş, Genoa'nın golcüsü Gianluca Lapadula'nın peşinde!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Genoa'nın yeni golcüsü Gianluca Lapadula ismi gündeme geldi. Beşiktaş'ın ilgilendiği Gianluca Lapadula kimdir? Detaylar haberimizde.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları kapsamında gol noktası için düşünülen isimlerden birinin de Gianluca Lapadula olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Gianluca Lapadula, Beşiktaş'a gelecek mi? (31 Temmuz Salı)


Beşiktaş Transfer Haberleri İtalyan basınında yer alan haberlerde Beşiktaş'ın 28 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtiliyor. Corriere dello Sport'un yazıldı. Beşiktaş, Genoa forması giyen Gianluca Lapadula ile ilgileniyor. Haberde oyuncunun bonservisi 15 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Haberde Genoa'nın oyuncuyu satmak istediği ancak bu karşın Serie A ekibi oyuncuya talip olan takımlardan en az 10 milyon Euro talep edeceği yazıldı. Oyuncuyla Fulham'ın da ilgilendiği ifade ediliyor.

Gianluca Lapadula kimdir? Gianluca Lapadula'nın oynadığı takımlar


1990 doğumlu oyuncu Gianluca Lapadula, Ravenna'da yetiştikten sonra alt küme takımlarında forma giydi. San Marino Calcio, Cesena, Frosinone gibi takımlarda oynayan başarılı oyuncu Pescara'da gösterdiği performansla Milan'a transfer oldu. Burada 28 maçta forma giyen İtalyan golcü 8 gol atarken Genoa'da sezonu kiralık geçirdi. Golcü futbolcu geçen sezonu 6 golle tamamladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri