BJK Transfer: Beşiktaş için yazılan Sergio Oliveira kimdir?

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları devam ederken Sergio Oliveira ismi gündeme geldi. Beşiktaş için basında geçen Sergio Olivera kimdir? Sergio Oliveira'nın oynadığı takımlar haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları ve hazırlıkları devam ederken Sergio Oliveira ismi gündeme geldi. Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu konuşulan Sergio Oliveira ile ilgili bilgiler haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş, Sergio Oliveira'yı trnasfer edecek mi? (11 Temmuz Çarşamba)


Beşiktaş Transfer Haberleri Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Anderson Talisca'nın yerine en az onun kadar kaliteli bir adam arayan Beşiktaş, Bernard ile temaslarını sürdürürken Sergio Olivera ismi de gündeme geldi. Bernard'ın imza parası ve yıllık maaş olarak yüksek istekleri nedeniyle bu transferde mesafe kat edemeyen Beşiktaş, Porto'da oynayan Sergio Oliveira'yı gündemine aldı.

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ın Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket edeceği ve Bernard'ın transfer edilememesi halinde Sergio Oliveira ismine yöneleceği iddia ediliyor.


Sergio Oliveira kimdir? Sergio Oliveira'nın oynadığı takımlar


Beşiktaş'ın ilgilendiği konuşulan Sergio Olivera, 1992 doğumlu. Portekizli oyuncu orta alanın hücum hattında forma giyiyor. 2008 yılında Porto'da A takım seviyesine yükselen Sergio Oliveira, Beira Mar, Paços De Ferreira, Mechelen ve Nantes takımlarında kiralık olarak forma giydi. Başarılı oyuncu geçen sezon formasını giydiği Porto'da 27 maçta 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri