BJK Transfer: Al Hilal'den Ricardo Quaresma için transfer açıklaması

Ricardo Quaresma için Beşiktaş'a 10 milyon euro teklif ettiği iddia edilen Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'ın Başkanı Sami Al Jaber, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma'ya son olarak Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal'ın teklifte bulunduğu ve Portekizli yıldız için 10 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Al Hilal kulübünden resmi açıklama geldi.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Ricardo Quaresma ayrılacak mı?


Ricardo Quaresma için son olarak Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'ın 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Portekizli yıldız hakkında çıkan transfer haberlerine Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber'den yanıt geldi. Sami Al Jaber, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Quaresma ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler doğru değil. Böyle bir transfer gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

Quaresma'nın geçen sezonki performansı


Ricardo Quaresma, geçen sezon Beşiktaş'ta toplamda 38 maçta forma giydi ve 5 gol atarken 10 da asist yaptı. Quaresma'nın Beşiktaş'taki sözleşmesi de 2020 yılında sona eriyor. Quaresma, Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda oynadığı 4 maçta 1 gol atmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri