BJK Transfer: Adem Ljajic, Burak Yılmaz, Tolga Ciğerci (31 Ağustos Cuma)

Beşiktaş transfer haberlerinde öne çıkanları derledik. Beşiktaş için basında bugün çeşitli isimler yazılıyor. 31 Ağustos Cuma günü Beşiktaş adına basında öne çıkan transfer haberleri....

BJK Transfer - Beşiktaş Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini bir araya getirdik. Bugün Beşiktaş adına hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş adına 31 Ağustos Cuma günkü transfer iddialarını derledik.

Beşiktaş Transfer Haberleri: Adem Ljajic, Burak Yılmaz, Tolga Ciğerci (31 Ağustos Cuma)


Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken son güne girilen transfer sürecinde Adem Ljajic transferinde son aşamaya gelindi. Beşiktaş'ın ilgilendiği Adem Ljajic'in menajeri Meris Dolovac, İstanbul'a doğru yola çıktıklarına dair paylaşım yaptı. Bu transferi bitirme noktasına getiren Beşiktaş, Burak Yılmaz için de son bir nabız yoklama kararı aldı. Öte yandan Osmanlıspor'dan akdroya dahil edilen Umut Nayır için de Yeni Malatyaspor'un kiralama teklifinde bulunduğu ifade edildi.



Galatasaray'dan ayrılan Tolga Ciğerci için de Beşiktaş iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, Galatasaray ile anlaşarak sözleşmesini fesheden 26 yaşındaki futbolcu Tolga Ciğerci için devreye girdi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Umut Nayır - Yeni Malatyaspor - Fanatik
Burak Yılmaz - Trabzonspor - FutbolArena
Tolga Ciğerci - Boşta - Fanatik
Adem Ljajic - Torino - FutbolArena

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri