BJK Son dakika Haberleri - Erman Toroğlu: "Şenol Güneş haklı" (30 Nisan 2018 Pazartesi)

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından Şenol Güneş'in maç öncesi ve sonrasında Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan dolayı yaptığı sitemkar açıklamalara Erman Toroğlu'ndan destek geldi. 

FutbolArena - Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Siyah beyazlılar aldığı bu yenilgiyle şampiyonluk şansını mucizlere bırakırken, maç öncesi ve maç sonrasında karşılaşmaya dair yorum yapmayan Şenol Güneş'e Erman Toroğlu'ndan destek geldi.


A Spor Erman Toroğlu'nun Galatasaray - Beşiktaş yorumları


Fenerbahçe derbisinde yaralanarak hastaneye kaldırılan Şenol Güneş, Galatasaray derbisi öncesinde, ""Buraya gelmek durumundaydık. Mecbur olduğumuz için. Çok şeyin değerini kaybettiği bir durumu görüyoruz. Dolayısıyla diyalog şansının kalmadığı dönemde yapacağım yorum ve açıklamaların çok sağlıklı olmadığını düşündüğüm için maçla ilgili yorum yapmayacağım. İki takıma da başarılar, güzel futbol diliyorum."diye konuşmuştu.

ERMAN TOROĞLU: "ŞENOL GÜNEŞ HAKLI"

Erman Toroğlu, Şenol Güneş'in basın toplantısında yaptığı açıklamalar hakkında, "Şenol Güneş yerden göğe kadar haklı. Yerlerde sürünen bir adama sen tiyatro yapıyor dersen adam haklı. Gördüğü davranış biçiminden dolayı haklı." Kulüp başkanı çıkıp da Milli takım hocasına tiyatro yapıyor demesin! Ayıp ya! Baric'e gelen taş, Hasan Çetinkaya'nın başının kanaması... Abi onlar da yanlış. Sen bana yanlışı söylüyorsun. Şenol Güneş'e yapılan yanlış. Ayıp ayıp!"diye konuştu.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri