BJK Haberleri: Şenol Güneş ayrılacak mı? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu derbinin ardından flaş bir iddia ortaya attı.

FutbolArena - Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi müsabakası 2-0 sonuçlarken, Beşiktaş şampiyonluk şansını neredeyse yitirdi. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu ise, Şenol Güneş ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. Toroğlu'na göre sezon sonunda Şenol Güneş Beşiktaş'tan ayrılacak ve yerine Abdullah Avcı gelecek!

Galatasaray'ın şampiyonluğu bu saatten sonra vermeyeceğini de söyleyen Toroğlu, "Bundan sonra direksiyonu eline geçiren takım şampiyon olur" ifadelerini kullandı.


Şenol Güneş Beşiktaş'tan ayrılacak mı? (30 Nisan 2018 Pazartesi)


Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulunan Erman Torolu, "70. dakikada Şenol Güneş'in yüzüne baktığınızda her şey anlaşılıyordu. Şenol Güneş artık Beşiktaş'ın başında kalmaz. Bu sene Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi maçları dışında bildiğimiz Beşiktaş olamadı. Şenol Hoca da son 3 maçını oynar sonra ayrılır. Beşiktaş'ın Abdullah Avcı ile dirsek teması da var. Şenol Güneş gider onun yerine Abdullah Avcı gelir" dedi.


Erman Toroğlu'nun Aykut Kocaman yorumu


Öte yandan Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararından Beşiktaş kadar Fenerbahçe'nin de zarara uğrayacağını söyleyerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"ÖYLE ÇIKIP AĞLAMAK OLMAZ"

Senelerdir bu işin içindeyim. Göreceksiniz, bu söylediklerimi unutmayın. Bu olaydan sonra yaşanan olayların boyutu artacaktır. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Beşiktaş takımı sahaya çıkmıyor. Herkes hesabını yapmıyor. Beşiktaş ben çekiliyorum dedikten sonra bu iş kolay değildir. Beşiktaş ne kadar yara alırsa, Fenerbahçe de o kadar yara alır. Öyle çıkıp ağlamak olmaz, bazı şeylerin önünü kapatamazsın. Rahatsızsın. Senin meslektaşın yerlerde sürüldü. İçine sindiremiyorsun.

"AYKUT KOCAMAN RAHATSIZ"

Bu olaydan sonra Fenerbahçe de büyük yara almış. Aykut Kocaman'ın sürekli konuşmalarından anlıyorsunuz zaten. Rahatsızsın. Senin meslektaşının kafasına çakmak attılar. Sen niye konuşuyorsun? Dışarıda kal.

Spor Toto Süper Lig ile ilgili son gelişmelere Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri