BJK Haber: Şenol Güneş, Linz maçı öncesi konuştu: ''Takım tam oturmadı!''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Ryan Babel basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu müsabakası kapsamında ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Linz takımı ile deplasmanda yarın zorlu bir tur mücadelesi verecek. Beşiktaş'ta Linz maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve Ryan Babel basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş Haber: Şenol Güneş ve Ryan Babel'den Linz maçı açıklaması


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Hollandalı furbolcu Ryan Babel, yarın akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu müsabakası kapsamında oynanacak Linz maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti.

''FELSEFEMİZ KAZANMAK''

"Bizim felsefemiz belli. Kazanmak istiyoruz. Kendi sahamızda daha farklı kazanabileceğimizi maçı 1-0 kazandık. Hücum futbolu oynarken savunmayı da iyi yapmalıyız.''

''LARİN'İN EKSİKLERİ VAR''

"Oyuncuların durumunu daha iyi gözlemliyorsunuz. Dünya Kupası'ndan geç gelen oyuncularımız da oldu. Önemli olan bu oyuncuların form grafiği. Takım tam oturmuş değil. "Oyuncularla ilgili seçim yapmaktan çok oyuncuların hazır olmaları önemli. Larin iyi işler yaptı ama eksikleri var. Kalite olarak hiçbir oyuncunun diğerinden farkı yok. Önemli olan oyuncunun verimidir. Negredo geçtiğimiz sezon Galatasaray maçından beri sakat istediği düzeyde idman yapamıyor.''

''GELİŞTİRMEMİZ GEREKEN TARAFLARIMIZ VAR''

Ryan Babel: "Odaklanırsak gayet iyi bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Özgüvenimiz çok yüksek. Geliştirmemiz gereken taraflar var ama gidişat olarak doğru yoldayız. Cyle Larin genç bir potansiyel. Kendisi epey bir yol kat etti ve gayet iyi bir yolda ilerliyor.'' dedi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri