BJK Haber: Beşiktaş'ta Matej Mitrovic'e Milli Takım şoku

Beşiktaş'ın devre arasında Club Brugge'e kiraladığı ve yeni sezon öncesinde yeniden Beşiktaş'a dönen Matej Mitrovic, Hırvatistan kadrosundan çıkarıldı.

FutbolArena - 2018 Dünya Kupası öncesinde Hırvatistan'ın geniş kadrosunda yer alan Beşiktaş'ın stoperi Matej Mitrovic 23 kişilik nihai kadroya alınmadı. Domagoj Vida ise kadroda kendisine yer buldu.

Hırvatistan Milli Takım Dünya Kupası kadrosu


Hırvatistan Dünya Kupası tarihi


1990 Dünya Kupası'na kadar Sırbistan'a bağlı olan Hırvatistan, 1994'e katılmazken ilk katıldığı Dünya Kupası olan 1998 Dünya Kupası'nda 3. olmayı başarmıştı. 2002 ve 2006'da gruplardan çıkamayan Hırvatistan, 2010 Dünya Kupası'na katılamazken 2014'te ise yine gruplarda elenmişti. Hırvatistan çok iyi bir kadrosu olduğu yazılıp çizilmesine karşın son yıllarda kendisinden beklenen başarıyı gösteremedi.


Hırvatistan'ın eleme ve hazırlık maçları


Milli Takımımızın da bulunduğu Avrupa Elemeleri I Grubunda 20 puan toplayan Hırvatistan 22 puanlı İzlanda'nın arkasında 2. sırada kalmış ve Play-Off oynamıştı. Play-Off'larda Yunanistan ile eşleşen Hırvatistan ilk maçta sahasında 4-1 yendiği rakibi ile deplasmanda da 0-0 berabere kaldı ve Rusya biletini kaptı. Hırvatistan Mart ayında oynadığı hazırlık maçlarında ise Peru'ya 2-0 yenilirken, Meksika'yı ise 1-0 yendi.

Siyah beyazlı takımla ilgili gelişmeleri Beşiktaş Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri