Beşiktaş'tan UEFA açıklaması: "Bayern Münih maçı sonrası disiplin soruşturması..."

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, UEFA tarafından başlatılan Disiplin Soruşturması hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş - Bayern Münih maçının ardından UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatılması üzerine Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş UEFA'dan ceza mı alacak?


Beşiktaş - Bayern Münih Şampiyonlar Lig maçının ardından UEFA tarafından başlatılan disiplin soruşturması hakkında Şafak Mahmutyazıcıoğlu DHA'a açıklamalarda bulundu.

"Bayern Münih ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi müsabakasındaki düzensizlikler sebebiyle, UEFA tarafından başlatılan soruşturma ile ilgili hatalı yorumlar internet ortamında yer alıyor maalesef. Soruşturmaya konu olan saha düzensizliği ile ilgili konu, Lyon karşılaşması sebebiyle verilen ceza ile benzer bir durum değildir. Kulübümüzün, UEFA organizasyonlarından men edilebileceği şeklindeki yorum ve değerlendirmeler hatalıdır. O.Lyon maçındaki konu içeriği ile Bayern Münih maçında soruşturmaya konu edilen olay birbirinden farklıdır ve men edilme gibi bir ceza alma durumumuz bulunmamaktadır. Beşiktaş taraftarının konuyla ilgili yanlış yorumları dikkate almamasını rica ederim.''

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri