Beşiktaş'tan transfer açıklaması: 'Kadro bozulmayacak!'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Antalya kampında TRT Spor'un sorularını yanıtladı ve transfer konusunda açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Antalya kampında MHK ve transfer konularıyla ilgili gelen soruları yanıtladı.

"HAKKIMIZ YENMEZSE, VAR KAYITLARINA LÜZM YOK"

Galatasaray ile başlayan seriden sonra hakem hataları, verilmeyen penaltılar konuşuldu. Fenerbahçe maçından sonra VAR kayıtlarıyla ilgili başvuru yaptık. MHK Başkanı aynı fikirde değiliz dedi. Bizim kimsenin iyi niyetinden şüphemiz yok. Güven ortamını yeniden sağlamak önemli. Güven ortamı sağlanırsa, hakkımız yenmezse VAR kayıtlarının açıklanmasına lüzum yok.

"KADROYU ÇOK FAZLA BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Takımdan ayrılması söz konusu kimse yok. Kadromuzu çok fazla bozmayı düşünmüyoruz. TFF ile alakalı limitler var, onunla alakalı çalışmalarımız var. Kadromuzun geniş. Konsantrasyon yüzünden puanlar kaybettik. En büyük transferimiz, ilk yarıda verim alamadığımız oyuncuları yeniden kazanmak olacak.

"LAF OLSUN DİYE BU SAATTEN SONRA TRANSFER YAPMAYIZ"

Laf olsun diye bu saatten sonra transfer yapmayız. Belki şartları oluşturabilirsek bütçemize uygun bir transfer yapabiliriz. Devre arası olmaz, sene sonu olur. Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması da yapılıyor.

"CENK TOSUN'UN TRANSFER DURUMU YOK"

Cenk Tosun, Premier Lig'de oynuyor. Oradaki durumu ve şartları belli. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz Beşiktaşlı bir oyuncu. Şu an için transfer durumu yok. İleride neler olur bilmiyorum.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri