Beşiktaş'tan Taison transferine sürpriz hamle!

Beşiktaş'ta yönetim Brezilyalı oyuncu Taison'a kulübü ve taraftarları tanıtan bir özel CD göndertti.

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Brezilyalı yıldız Taison için kolları sıvamış durumda. Siyah Beyazlı yönetim Brezilyalı oyuncuya kulübü ve taraftarları tanıtan bir özel CD göndertti.


Beşiktaş'ın Taison transferinde son durum nedir?


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş'ın transferde büyük hedefi; Taison! Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yüksek maliyetine rağmen, Taison'dan vazgeçmiyor.

Aralık ayında kulübü Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı sol kanat, "4 milyon Euro imza parası verin, bonservis sorununu ben çözeyim" mesajı yollarken, siyah-beyazlılar, daha uygun bir maliyetle transferi bitirmek için harekete geçti.

Bu doğrultuda özel bir Beşiktaş CD'si hazırlanarak Taison'a yollandı. CD'de Vodafone Arena, BJK Nevzat Demir Tesisleri, taraftarlar ve İstanbul tanıtılarak, "Oynayacağın takım, çok büyük bir takım; yaşayacağın şehir de dünyanın en güzel şehirlerinden birisi" vurgusu yapıldı.

Taison'un Shakhtar Donetsk'teki attığı goller


Orta sahanın solunda oynayan 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Shakhtar Donetsk'te 36 maçta 10 gol attı. 2012-2013 sezonunda takıma dahil olan Taison 159 maçta 28 gol attı.

5 sezondur Shakhtar Donetsk forması giyen Taison'un transfermarkt değeri 12 milyon Euro. Hücumdaki hızıyla dikkat çeken Taison ayrıca 2 kez de Brezilya Milli Takımı forması giydi.

Taison kimdir, kaç yaşında? Taison'un attığı goller - Taison wikipedia - Taison transfermarkt


Taison transfermakrt verilerine göre, 2010 yazında Brezilya'nın Internacional takımından Ukrayna'nın Metalist Harkiv takımına 6.3 milyon € bedelle transfer oldu. Yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzaladı. İlk sezonunda takımın ligde 3. olmasına attığı 9 gol ve yaptığı asistlerle katkıda bulundu. UEFA Avrupa Ligi'nda attığı şık gol Ukraynalı yöneticiler tarafından beğenilince Shaktar Donetsk takımına transfer olmuştur 28 numaralı formayı giymekte.

Siyah Beyazlı takımla ilgili Son Dakika Transfer Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri