Beşiktaş'tan sol bek transferinde Jamilu Collins sürprizi

Alman basınında yer bulan iddiaya göre Beşiktaş, Paderborn'un 24 yaşındaki Nijeryalı sol beki Jamilu Collins ile ilgileniyor

FutbolArena - Beşiktaş'ın sol bek transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adriano ile yollarını ayıran Beşiktaş, Caner Erkin'in yer aldığı sol bek pozisyonu için transfer girişimlerinde bulunuyor. Alman basını, Beşiktaş'ın Paderborn'da forma giyen Jamilu Collins ile ilgilendiğini yazdı.

Beşiktaş, Jamilu Collins'i transfer edecek mi?


Fussball sitesinin yayınladığı habere göre Beşiktaş, sol bek çalışmaları kapsamında Almanya Bundesliga ekibi Paderborn'un 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcusuJamilu Collins'i transfer etmek istiyor.

Kulübün sportif direktörü Martin Przondziono ise Jamilu Collins'in takımda kalmasını istediklerini ifade ederek, "Şu an da somut bir şey yok. Onunla yola devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

Jamilu Collins kimdir? Jamilu Collins kaç yaşında?


1994 doğumlu olan Nijeryalı sol bek oyuncusu Jamilu Collins, bugüne kadar 11 kez Nijerya A Milli Takımı formasını terletti. Geçen sezon Paderborn ile 38 maça çıkan ve 1 asist kaydeden başarılı futbolcu, takımının Bundesliga'ya yükselmesine katkı gösterdi. Paderborn'dan önce Hırvatistan ekibi Rijeka'da forma giyen Jamilu Collins, 2017 yılında bedelsiz olarak Almanya'ya transfer oldu. Jamilu Collins'in Paderborn ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri