Beşiktaş'tan müjde! Josef de Souza'nın lisansı çıktı

Beşiktaş davalık olan Josef de Souza transferinde mutlu sona ulaştı ve Brezilyalı futbolcunun lisansını çıkarttı.

FutbolArena - Beşiktaş, Josef de Souza transferinde lisans sorununu çözdü. Al Ahli Kulübü, haksız fesih gerekçesiyle Josef de Souza ve Beşiktaş'a dava açmıştı. FIFA'ya geçici lisans başvurusunda bulunan Beşiktaş, Josef de Souza'nın lisansını çıkartarak TFF'ye bildirdi.

Josef de Souza, Beşiktaş'ta kalacak mı?


Al Ahli Kulübü, Beşiktaş'a transfer olan Josef de Souza'ya hukuk ihlali gerekçesiyle geri dönme çağrısında bulunmuştu. Brezilyalı futbolcu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Dönmek yok" restini çekmişti.

JOSEF DE SOUZA TRANSFERİNDE ENGEL KALKTI

Josef de Souza'yı transferden sonra oynatamayan Beşiktaş, FIFA'ya yaptığı geçiçi lisans başvurusundan olumlu sonuç aldı. Siyah beyazlı kulüp, Josef de Souza'nın çıkan lisansını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Brezilyalı futbolcu artık Beşiktaş forması giyebilecek.

Josef de Souza kimdir?



Josef de Souza, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan Ligi'nde Al Ahli forması giymişti. Josef de Souza, Al Ahli formasıyla çıktığı 41 maçta 1 gol attı ve 6 asist yaptı. Brezilyalı futbolcu Türkiye'de daha önce Fenerbahçe forması giyerken, sarı lacivertlilerle 136 maçta 16 gol attı ve 6 asist yaptı.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri