Beşiktaş'tan Jeroen Zoet sürprizi! Kaleci transferi

Beşiktaş'ta yönetimin kaleci transferi için Jeroen Zoet ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları başlarken yönetim ilk olarak kaleci takviyesi için kolları sıvadı. Liverpool'dan kiralanan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Loris Karius'un bonservisini almak istemeyen siyah beyazlılar rotayı Hollanda'ya çevirdi.

Beşiktaş Haberleri: Jeroen Zoet, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Haber Global'den Sercan Dikme'nin haberine göre, Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları kaleci transferi için girişimlerine başladı. Siyah beyazlı idareciler, Hollanda'nın Utrecht takımında forma giyen kaleci Jeroen Zoet ile görüşmelere başladı. 29 yaşındaki kaleci Utrecht'in Ajax ile oynadığı Hollanda Kupası maçında da yakından takip edildi.

Beşiktaş'ın yerli kaleci konusunda da Başakşehir'de oynayan tecrübeli isim Volkan Babacan'ı gündemine aldığı kaydedildi.

Jeroen Zoet kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine PSV altyapısında başlayan Jeroen Zoet, 2011 yılında Waalwijk forması giydikten sonra yeniden PSV'ye döndü. Bu yılın devre arasında Utrecht'e kiralanan Hollandalı kaleci, bu sezon 31 resmimaçta forma giydi ve 10 maçta kalesini gole kapattı.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri