Beşiktaş'tan Felipe Caicedo atağı! Yeni teklif yapıldı

Beşiktaş, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Lazio'dan Felipe Caicedo için teklifte bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş yönetimi forvet hattını güçlendirmek için Felipe Caicedo'yu kadrosuna katmak için devreye girdi. İtalyan basınındaki haberlere göre, siyah beyazlılar Lazio'nun ilk yanıtının olumsuz gelmesi üzerine yeni bir teklif daha yaptı.


Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş'ta Felipe Caicedo transferi


Calciomercato'nun haberine göre, Beşiktaş daha önce Ekvadorlu forvet Felipe Caicedo için Lazio'ya teklifte bulundu. Ancak İtalyan kulübü ilk teklifi yetersiz buldu. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi yeni bir teklif daha yaparak beklemeye geçti.

CAICEDO'NUN ÖNCELİĞİ KALMAK AMA...

Öte yandan Ekvadorlu forvet Felipe Caicedo'nun önceliğinin İtalya'da kalmak olduğu fakat maaşı yüksek iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılmaya sıcak bakacağı öğrenildi. Beşiktaş ise Lazio ile anlaşması halinde hemen Caicedo ile masaya oturacak.


Felipe Caicedo kimdir?


2017 yılında Espanyol'dan, Lazio'ya transfer olan Felipe Caicedo 30 yaşında ve santrfor hattında görev yapıyor. Felipe Caicedo geçtiğimiz sezon Serie A'da 28 maçta 8 gol atarken, 2 asist yaptı. Ekvadorlu forvet tüm kulvarlarda ise 38 maçta 9 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri