Beşiktaş'tan Cyle Larin'e yakın markaj

Beşiktaş yönetimi transfer çalışmaları kapsamında yönünü ABD Ligi ekiplerinden Orlando City forması giyen Cyle Larin ismini aldı. 

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi transfer çalışmaları kapsamında girişimlerine başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş yönetimi gündemine yeniden Cyle Larin ismini aldı.


Beşiktaş'tan Cyle Larin transferi sürprizi


Beşiktaş yönetimi transfer çalışmaları kapsamında yönünü ABD Ligi ekiplerinden Orlando City forması giyen Cyle Larin ismini aldı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş, forvet arayışlarında rotasını bir kez daha Cyle Larin'e çevirdi. Siyah beyazlıların, Kanada Milli Takımı formasını da giyen ABD Major Lig ekibi Orlando City'in 22 yaşındaki forvetini yakın takibe aldığı öğrenildi. Larin'in, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği, bu nedenle de Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakabileceği belirtildi.

Larin, vatandaşı Atiba Hutchinson'un önerisiyle daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, ancak Alvaro Negredo kadroya katılınca, bu transferden vazgeçilmişti. Siyah-beyazlı idarecilerin, yılbaşı tatilinden sonra genç oyuncuyla bir araya gelip, ön görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.


Beşiktaş'ın ilgilendiği Cyle Larin Kimdir?


38 MAÇTA 13 GOLÜ VAR

Genç yaşına rağmen Kanada Milli Takımı'nda sürekli forma şansı bulan Cyle Larin, Dünya Kupası elemelerinde 10 maça çıkıp, 3 kez fileleri havalandırdı. Larin, ABD Major Lig'de ise 2017 yılında Orlando City formasıyla 28 maçta görev aldı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 12 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri