Beşiktaş'tan Bayern Münihli Rafinha transferi operasyonu

Beşiktaş yöneitmi Ocak ayı transfer döneminde Bayern Münih takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Rafinha'nın transferi için yoğun çaba sarfedecek. 

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti sağ bek transferi arıyor. Beşiktaş yönetimi transfer çalışmaları kapsamında gündemine Bayern Münih takımında forma giyen Brezilyalı sağ bek oyuncusu Rafinha'yı aldı.


Beşiktaş, Bayern Münih'ten Rafinha'yı mı transfer ediyor?


Beşiktaş yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda sağ bek mevkine transfer yapma kararı aldı. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sezon başında Gökhan Gönül'ün sakatlığı ve Andreas Beck'in Stuttgart'a satılmasının ardından bu bölgede Adriano'yu kullanmak zorunda kalan Beşiktaş, devre arasında ilk olarak kaliteli bir sağ bek transfer etme hedefini koydu.

HEDEFTE BAYERN MÜNİHLİ RAFİNHA VAR

Siyah-Beyazlı idarecilerin, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onayını aldıktan sonra Bayern Münih'in Brezilyalı sağ beki Rafinha ile ilgili girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Alman deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek olan 32 yaşındaki yıldız, ocak ayında bir başka kulüple ön protokol imzalama hakkına sahip. Yönetimin Rafinha için kontratını koz olarak kullanacağı ve sezon sonunu beklemeden cüzi bir miktara işi bitirmek istediği kaydedildi. Bu sezon 14 maça çıkan Rafinha sol bekte de oynayabiliyor.


Beşiktaş'a yazılan Bayern Münihli Rafinha kimdir?


32 yaşındaki Brezilyalı sağ bek oyuncusu Rafinha sağ bek mevkinin yanı sıra zaman zaman sol bek mevkinde de forma giyebiliyor. Rafinha bu sezon Bayern forması ile çıktığı 14 karşılaşmada 1 asistlik performans üretti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri