Beşiktaş'tan Atınç Nukan transferi kararı

Beşiktaş, sezon başında Leipzig'ten kiralık olarak transferini gerçekleştirdiği Atınç Nukan'ı yeniden kiralayacak.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Atınç Nukan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlı kulüp, Leipzig'den kiralık olarak kadroda bulunan başarılı stoper için kararını verdi.

Atınç Nukan Beşiktaş'ta kalacak mı?


Doğan Haber Ajansı'nın duyurduğu son dakika haberine göre Beşiktaş, sezon başında Alman kulübü Leipzig'ten kiralık olarak transferini gerçekleştirdiği Atınç Nukan'ı yeniden kiralayacak.

UEFA listesinde altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu sebebiyle Atınç'ı yine kadroda tutmak isteyen yönetimin Leipzig kulübü ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

Öte yandan Alman basınına konuşan Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick, Atınç Nukan'ı yeniden Beşiktaş'a kiralayabileceklerini bildirdi.

Siyah beyazlı kulüpte yaşanan son dakika gelişmelerini Beşiktaş Transfer Haberleri sayfamızdan okuyabilirsiniz.

Atınç Nukan'ın Beşiktaş performansı


Sezon başında Beşiktaş'a geri dönen Atınç Nukan, futbola siyah beyazlı kulübün altyapısında başladı. 2009'da profesyonel olan 23 yaşındaki defans oyuncusu, 2015'te RB Leipzig kulübüne transfer oldu. 14 maçta 1 gol atan ve 690 dakika forma giyen Atınç Nukan, 2016-17 sezon başında Beşiktaş'a kiralandı. Bu sezon siyah beyazlı formayla 16 maça çıkan genç oyuncu, 1 gol üretirken 1286 dakika ter döktü. Şenol Güneş'in de Atınç Nukan'ın takımda kalmasına onay verdiği ifade edildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri