Beşiktaş'tan Alen Halilovic için resmi teklif yapılmadı

Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Alen Halilovic için şu ana kadar Milan'a resmi teklif yapılmadığı belirtildi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsanında Milan forması giyen Alen Halilovic ile ilgileniyor mu? Siyah beyazlılarla adı anılan Alen Halilovic hakkında İtalyan basınında yeni bir iddia yer aldı. Genç futbolcu için şu ana kadar Milan'a resmi teklif yapılmadığı belirtildi.

Beşiktaş'ta Alen Halilovic transfer edilecek mi?


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Milano'da Alen Halilovic ile bir arada olduğu fotoğrafın yayılması sonrası siyah beyazlıların genç futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. Beşiktaş cephesinden bu iddia yalanlansa da transfer görüşmelerinin yapıldığı iddiası devam etti. İtalyan basınında bugün yer alan habere göre, Alen Halilovic ile ilgilenen tek kulübün şu anda Beşiktaş olduğu ancak Milan'a hala resmi bir teklif yapılmadığı belirtildi.

Alen Halilovic kimdir, kaç yaşında?


Dinamo Zagreb altyapısında futbola başlayan Alen Halilovic, ardından Barcelona'ya transfer oldu. 2016 yılında Hamburg'un yolunu tutan genç futbolcu, geçtiğimiz yıl Milan'a transfer olmuştu. Ofansif orta saha oyuncusu olarak görev yapan Alen Halilovic, bu sezon Milan'da 3 maçta forma giydi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri