Beşiktaş'tan Aleksandar Kolarov transferi

Beşiktaş'ta yönetim Adriano'nun takımdan ayrılması durumunda sol bek mevki için Aleksandar Kolarov transferin düşünüyor. Detaylar haberimizde.

FutbolArena - BJK Transfer çalışmaları kapsamında kadrosunda bulunan sol bek oyuncusu Adriano'nun olası bir transferinde gündemine sıkıntı yaşamamak adına gündemine Manchester City forması giyen Aleksandar Kolarov'u aldı.


Beşiktaş sol bek mevkine Aleksandar Kolarov'u mu transfer ediyor?


Beşiktaş yönetimi Brezliyalı sol bek oyuncusu Adriano'nun olası transferi sonrasında sol bek mevkinde sıkıntı yaşamamak için alternatiflerini belirlemiş durumda. Listenin en başında Manchester City'nin sol bek oyucusu Aleksandar Kolarov var.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kulübüyle sözleşmesi gelecek sezonda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerin sürdüğü, Adriano'nun takımdan ayrılması halinde temasların resmiyet kazanacağı konuşuluyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Aleksandar Kolarov kimdir? kariyeri


Manchester City'de forma giyen Kolarov 31 yaşında. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp futbolcu stoper ve sol bek mevkilerinde forma giyebiliyor. Kolarov geçtiğimiz sezon Manchester City'de toplamda 40 maçta görev aldı. Sırp futbolcu aynı zamanda Sırbistan Milli takımının da formasını giyiyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri