Beşiktaş'tan Adem Büyük transfer bombası

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kasımpaşa'dan Adem Büyük'ü kadrosuna katmak için harekete geçti. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluk mücadelesi veren lider Beşiktaş'ta yönetim bir yandan yeni sezonun transfer çalışmalarını yürütüyor. İç transferde çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş yeni sezon öncesi Kasımpaşa'dan Adem Büyük'ü transfer etmek için harekete geçti!


Beşiktaş transfer haberleri (2017 Haziran)


Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetim yeni sezonda iç transferde harekete geçti. Siyah beyazlılar Kasımpaşa'da forma giyen ve sürekli olarak 4 büyüklerin transfer gündeminde yer alan Adem Büyük'ün kadroya katılması için harekete geçti. Kasımpaşa'da başarılı bir sezon geçiren ve aynı zamanda Galatasaray ile Trabzonspor'un da listesinde yer alan Adem Büyük'ün transferi için harekete geçti.

Beşiktaş Adem Büyük'ü mü alıyor?


Kasımpaşa'da forma giyen ve son yıllarda sergilediği performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken Adem Büyük'ün sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olması an meselesi. Siyah beyazlıların Adem Büyük'ü transfer etmek isteyişindeki en önemli sebeplerin başında ise yıldız futbolcunun Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş olması.

ALT YAPIDAN YETİŞEN 4 OYUNCU ZORUNLULUĞU

Hatırlanacağı üzere Avrupa kupalarında mücadele eden takımlarımızın UEFA'ya bildirdikleri kadroda alt yapıdan yetişen 4 oyuncunun olması gerekiyor. Adem Büyük'ün de Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş olması siyah beyazlı yönetimin bu transferde ısrarcı olmasına neden oldu. Galatasaray ve Trabzonspor'un da listesinde yer alan Adem Büyük için temaslarını sıklaştıran Beşiktaş'ın yıldız futbolcuyu kadrosuna katmasına an meselesi gözüyle bakılıyor.

Adem Büyük kimdir, Kasımpaşa'da kaç gol attı?


29 yaşındaki Adem Büyük 2012 yılından bu yana Kasımpaşa'da forma giyiyor. 1.67 boyunda olmasına rağmen Türkiye'de hava toplarındaki en etkili futbolculardan biri olak gösterilen yıldız futbolcu bu sezon da attığı gollerle Kasımpaşa'nın başarısında önemli bir rol oynadı. Adem Büyük, Kasımpaşa formasıyla bu sezon 30 resmi maçta 13 gol attı, 7 asist yaptı. Adem'in Kasımpaşa ile 2018 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri