Beşiktaş'ta Yıldıray Şahinler (Alyanak) sürprizi

Oyuncu Yıldıray Şahinler, Beşiktaş Müzesi'nde yankılanacak olan Beşiktaş tarihinin seslendirmesini yaptığını duyurdu.

FutbolArena - Beşiktaş yönetiminin Vodafone Park'ta yer alan müzede ziyaretçilerin geldiği sırada arka fonda çalmasını istediği kulübün tarihinin seslendirmesini oyuncu Yıldıray Şahinler yapacak. Yıldıray Şahinler Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş tarihini seslendireceğini duyurdu.

Yıldıray Şahinler, Beşiktaş tarihini seslendirecek


Instagram hesabından paylaşım yapan Yıldıray Şahinler, "Hayatımın en büyük onuru! Beşiktaş'ıma ses vermek, kongre üyesi ve 45 yıllık taraftarı olduğum 114 yıllık çınarımın müzesi için Beşiktaş tarihini seslendirmek ne büyük bir onur! Yakında müzeyi gezerken Beşiktaş tarihini benim sesimden dinleyeceksiniz. Beni bu büyük onura layık gören Beşiktaş yöneticilerine, başkan Fikret Orman nezdinde sonsuz şükranlarımı sunarım." dedi.

Yıldıray Şahinler kimdir, kaç yaşında?


Yıldıray Şahinler, 7 Şubat 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitim konusunda küçük yaşlardan itibaren kendisine has bir tabır takınan ve Suadiye Lisesi mezunu olan Şahinler, zaman içerisinde oyuncu olma merakı ile kendi nezdinde girişimler yapmaya başlamıştır.

İstanbul'da ki tiyatro okullarına başvuran ve ilk aşamada amatör eğitimler alarak kendisini geliştirme yoluna giden Şahinler, zaman içerisinde İstanbul Şehir Tiyatrosu kadrosuna girmeyi başarmıştır. İlk olarak 1988 yılında Turan Oflazoğlu tarafından sahnelenen Genç Osman tiyatrosunda kendisine yer bulmuş ve kariyerine start vermiştir.1988 – 2007 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosu bünyesinde tam 16 ayrı tiyatro oyununda sahne alan usta oyuncu, kendisini sürekli daha da ileriye götürmüş ve profesyonel hale gelmiştir. Oynadığı tiyatro oyunlarından bazıları Theope, Çıkmaz Sokak Çocukları, Suç ve Ceza, Opla Zonun Dramı, Gılgameş ve Can Tarlası gibi oyunlar sıralanabilir. 2007 yılına kadar İstanbul Şehir Tiyatrosu'nun en iyi oyuncularından birisi olarak gösterilmiştir.

2007 yılında sahnelenen Barut Fıçısı tiyatro oyunu için ise yönetmenlik koltuğuna geçerek bu anlamda ilk ciddi adımını atmış ve tiyatro yönetmenliği görevine de soyunmuştur. 2007 ile 2014 yılları arasında ise Alevli Günler, Doğumgünü Partisi, Bezirgan ve İhtiyar Balıkçı ve Deniz isimli tiyatro oyunlarının yönetmenliğini yapmıştır.

2016 yılında ise Uluç Bayraktar tarafından yönetilen İçerde dizisinde Al Yanak karakterine hayat vermektedir. Dizide aynı zamanda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler de yer almaktadır.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri