Beşiktaş'ta yeni sezonun ilk antrenmanından bilgiler

Beşiktaş 2018/19 sezonunu resmen açtı. Siyah Beyazlıları Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi FutbolArena canlı yayında son gelişmeleri aktarırken, Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın da siyah beyazlı takımdaki gündemi yorumladı. 

FutbolArena - Beşiktaş yeni sezonun ilk antrenmanını 26 Haziran Salı günü saat 19:00'da Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş önderliğinde gerçekleşen Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı canlı olarak aktaran FutbolArena'ya siyah beyazlı takımdaki gündemi yorumladı.


Beşiktaş'ın yeni sezon ilk antrenmanı


Beşiktaş'a antrenmana katılan Gökhan Töre sonraki gün kardeşinin düğünü sebebiyle önümüzdeki günlerde 1-2 gün izin alacak. Babel, Oğuzhan ve Medel direkt Slovakya kampına katlacaklar.Negredo özel izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. Henüz yeni sözleşme imzalamayan Atiba da antrenmanda yer almazken, durumu belirsiz olan Vagner Love ise takımla birlikte çalışmalara katıldı.

YENİ TRANSFER DORUKHAN TOKÖZ DE ANTRENMANDA

Öte yandan Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan yeni tranasferi Dorukhan Toköz de 2018/19 sezonun ilk antrenmanında yer aldı. Durumu belirsiz olan Vagner Love da çalışmaya katıldı Vida, Quaresma, Pepe Dünya Kupası'nda oldukları için çalışmada yer almazken, Boyko ve Aras Özbiliz kulüpten izinsiz olarak antrenmana gelmediler.

"AVUSTURYA KAMPI ÖNEMLİ"

Slovakya kampına gelecekler ama özellikle takımda şans bulmak isteyenlerin en büyük hedefi ikinci etap kampına gelmek. İkinci etap kampına gelmeniz, takımda olacağınız anlamına geliyor. İkinci etap kampı artık işin makyaj kısmı oluyor. CSKA Moskova ve Shakhtar Donetsk gibi güçlü takımlarla hazırlık maçı oynayacak Beşiktaş. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları öncesi bu hazırlık maçları biçilmiş kaftan olarak görüyorum ben.

"YENİ BİR HEYECAN OLACAK"

Yeni bir heyecan olacak hepimiz için. Yeni bir maraton başlayacak. Bakalım neler yaşayacağız, neler göreceğiz. Yeni sistemler gelecek. VAR sistemi de gelecek. Onun da neler getireceğini göreceğiz.


Beşiktaş'ın Bas Dost transferi ne durumda?


Ali Aydın, siyah beyazlıların transfer gündemindeki futbolcular Aboubakar ve Bas Dost transferiyle ilgili olarak ise, "Bas Dost ile ilgili yönetim imza parasını aşağı çekmeye çalışıyor. Bas Dost'un bonservisi elinde değil. Total olarak hesabına baktığımız zaman Beşiktaş bütçeyi kendisine ayarlamaya çalışıyor. Aboubakar konusunda prensip dahi bir anlaşmanın olmadığını kendi adıma söyleyeyim. Aboubakar, Beşiktaş'a gelmek istiyor. Everton'ın teklifini reddetti. Ancak şu an itibariyle bir prensip anlaşması yok." ifadelerini ikullandı.


Fernandes Beşiktaş'a geri dönecek mi?


Ali Aydın, Fernandes transferiyle ilgili olarak ise, "Orta sahada en güçlü aday Fernandes gibi görünüyor. Henüz daha bir anlaşma yok. Kulübü bedelsiz bırakmak istemiyor. Beşiktaş da o bedeli ödemek istiyor. Fernandes'e "Bonservisini hallet ve burada oyna. Sana ikinci bir şansı verelim." Beşiktaş yönetimi Fernarndes'e verebileceği parayı da söyledi. Yıllık 2 milyon euro o da." dedi.

"VAGNER LOVE İLE YOLLAR AYRILACAK"

Vagner Love ile yolların ayrılması bekleniyor. Ancak bunlar kolay işler değil. Tekliflerin gelmesi lazım. Kulüp ile Vagner Love arasındaki ikili görüşmeler yapılacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri