Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in gözüne giremeyen isimler

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Valerien Ismael'in takımda düşünmediği isimler belli olmaya başladı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta takımın başına geçen Valerien Ismael'in takımla ilgili raporlarını oluşturmaya başladığı belirtildi. A Spor'un haberine göre, Fransız teknik adamın yeni sezon planlaması dahilinde kadroda düşünmediği futbolcular da belli olmaya başladı.

Valerien Ismael'in, siyah-beyazlı yönetimden kendi sistemine uygun oyuncular istediği öğrenildi. Fransız çalıştırıcının siyah-beyazlı takımda gözüne giremeyen isimler belli oldu. İşte Beşiktaş'ta gelecek sezon devam etmeyecek olan isimler.

MEHMET TOPAL
Beşiktaş'ın 1 yıllık sözleşme imzaladığı 36 yaşındaki futbolcuyla yollar ayrılacak. Bu sezon 10 maça çıkan Topal, 385 dakika sahada kaldı.

PJANİC
Siyah-beyazlıların Barcelona'dan 1 yıllığına kiraladığı Boşnak orta saha ile yeni sezonda devam edilmeyecek. 32 yaşındaki oyuncunun İtalya'ya transfer olması bekleniyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP
Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in yeni sistemine ayak uyduramayan ve fiziksel olarak yetersiz görülen 29 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda siyah-beyazlı takıma veda etmesi bekleniyor.

GÖKHAN TÖRE
Siyah-beyazlı takımla bu sezon kontratı bitecek olan tecrübeli futbolcunun üstü Valerien Ismael tarafından çizildi. Töre'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı öğrenildi.

CYLE LARİN
Siyah-beyazlı takımla sözleşmesi bitecek olan ve gösterdiği disiplinsiz davranışlarla tepki toplayan Kanadalı futbolcu ile yeni sezonda devam edilmeyecek.

BATSHUAYİ
Gösterdiği performansla siyah-beyazlı taraftarla saç baş yoldurtan Belçikalı forvet ile devam edilmeyecek. Kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Batshuayi için herhangi bir girişimde bulunulmayacak.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri